Certificare ISO 14001

Situa╚Ťia ├«ngrijor─âtoare a mediului a condus la necesitatea dezvolt─ârii unor proiecte ╚Öi sisteme prin care companiile s─â reduc─â semnificativ poluarea generat─â de propria activitate. Ob╚Ťinerea certific─ârii ISO 14001 este o dovad─â nu doar a interesului real asupra situa╚Ťiei planetei, dar ╚Öi o modalitate prin care afacerea dumneavoastr─â poate reduce din costurile necesare pentru implementarea a multiple tehnologii ╚Öi procese pentru protec╚Ťia mediului ├«nconjur─âtor.

Auditorii nostri sunt persoane tinere ce au competen╚Ťe ├«n domeniul legisla╚Ťiei de Mediu ╚Öi aduc valoare afacerii dumneavoastr─â, ├«mbun─ât─â╚Ťind perfoman╚Ťa sistemului de management al organiza╚Ťiei auditate. Ace╚Ötia sunt concentra╚Ťi pe aspectele de mediu ale afacerii, pe economisirea resurselor, prevenirea polu─ârii ╚Öi managementul de╚Öeurilor, ├«ns─â totodat─â ╚Öi pe simplificarea sau optimizarea procedurilor.┬á

Ce înseamnă certificarea ISO 14001?

Atunci c├ónd sistemul de management este implementat ╚Öi a ajuns la maturitate, acesta devine certificabil conform cerin╚Ťelor standardului international ISO 14001. Prin ÔÇťmaturitateÔÇŁ ├«ntelegem o perioad─â suficient─â de implementare finalizat─â cu un audit intern ╚Öi cu o analiz─â a performan╚Ťei atinse. Certiso v─â ofer─â solu╚Ťia optim─â pentru ob╚Ťinerea certificatului ISO 14001, at├ót ca buget, dar ╚Öi ca recunoa╚Ötere a organismului de certificare.

Ce beneficii aduce Standardul ISO 14001?

O abordare sistematic─â a managementului de mediu poate asigura informa┼úii pentru a construi succesul pe termen lung ┼či a crea op┼úiuni pentru a contribui la dezvoltarea durabil─â prin protejarea mediului prin prevenirea sau minimizarea impacturilor d─âun─âtoare asupra mediului, minimizarea poten┼úialelor efecte d─âun─âtoare ale condi┼úiilor de mediu asupra organiza┼úiei, sprijinirea organiza┼úiei ├«n ├«ndeplinirea obliga┼úiilor de conformare, ├«mbun─ât─â┼úirea performan┼úei de mediu.

Alte beneficii concrete sunt ╚Öi controlarea sau influen┼úarea modului ├«n care produsele ┼či serviciile organiza┼úiei sunt proiectate, realizate, distribuite, consumate ┼či eliminate prin utilizarea perspectivei ciclului de via┼ú─â care poate preveni ca impacturile asupra mediului s─â fie transferate neinten┼úionat ├«n alt─â parte ├«n cadrul ciclului de via┼ú─â, ob┼úinerea de beneficii financiare ┼či opera┼úionale care pot rezulta din implementarea alternativelor bazate pe mediu care ├«nt─âresc pozi┼úia pe pia┼ú─â a organiza┼úiei, comunicarea informa┼úiilor despre mediu p─âr┼úilor interesate relevante.

La Certiso ai parte de certificarea pentru sistemul de management al mediului!

Suntem o echip─â t├ón─âr─â ╚Öi activ─â, care de peste 20 de ani se asigur─â c─â toate companiile care ╚Öi-au pus ├«ncredere ├«n noi func╚Ťioneaz─â respect├ónd standarde clare ╚Öi sigure. Pute╚Ťi apela oric├ónd la serviciile noastre pentru a ob╚Ťine Certificarea pentru sistemul de management al mediului ╚Öi ve╚Ťi avea garan╚Ťia unei proceduri simple ╚Öi rapide. Ne dorim s─â elimin─âm pe c├ót posibil birocra╚Ťia din ecua╚Ťie ╚Öi tocmai de aceea, tot ce ave╚Ťi de f─âcut este s─â completa╚Ťi formularul aferent cu datele solicitate, iar de restul ne ocup─âm noi.┬á

├Än plus, v─â putem pune ├«n leg─âtur─â cu parteneri acredita╚Ťi ├«n multiple ╚Ť─âri, ├«n cazul ├«n care sunte╚Ťi interesa╚Ťi de ob╚Ťinerea unui Certificat ISO 14001. Colabor─âm eficient pentru ca firma dumneavoastr─â s─â poat─â avea parte de condi╚Ťii excelente de func╚Ťionare, iar experien╚Ťa noastr─â face diferen╚Ťa.

Vezi oferta pentru standardul ISO 14001!

Fiecare detaliu este stabilit pentru a veni ├«n ajutorul dumneavoastr─â. Propunem un formular standardizat prin care s─â ne comunica╚Ťi interesul, iar noi v─â vom contacta ├«ntr-un timp c├ót mai scurt pentru a stabili detaliile. Totul se calculeaz─â personalizat, ├«n func╚Ťie de nevoi ╚Öi cerin╚Ťe, astfel ├«nc├ót s─â beneficia╚Ťi de o comunicare transparent─â care s─â v─â fac─â s─â reveni╚Ťi cu ├«ncredere. Cu Certiso se diminueaz─â obstacolele din drumul c─âtre succesul oric─ârei companii!┬á

Dorești o certificare ISO sau marca CE ?

Sau completeaz─â formularul de mai jos